• Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Vanaf 14,95 gratis verzending
Home » Betalingen en verzending

Betalen, bezorgen en levertijden

 

Betaalmethode

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kunt veilig betalen via de onderstaande optie:

 

IDeal
Betalen in je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving.

Klarna 
Wil je liever achteraf betalen? Klarna stuurt na de levering een digitale factuur op, die ook via een overschrijving voldaan kan worden.

Paypal 
Betaal makkelijk je online bestelling met je Paypal account.

Mastercard
Betaal jouw bestelling via je Mastercard door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.

VISA 
Betaal jouw bestelling via je VISA door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.

Vooraf overmaken
Maak het verschuldigde bedrag over naar : NL57KNAB 0400 3207 89 Ter name van Jewelrybyi.  Vermeld hierbij je ordernummer zodat de betaling verwerkt kan worden.
Zodra de betaling is verwerkt krijg je een mail en zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan voor jou.
Indien gewenst kan er per mail een betaalverzoek verzonden worden; geef dit aan in de opmerkingen.

Verzending

JewelryByi verzend standaard met PostNL

 

Brievenbuspakket:
Als je een product besteld bij ons wordt deze standaard verzonden als brievenbuspakket; dit betekend dat PostNL jou pakket door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je dan ook geen track & trace code. Houd er rekening mee dat de levertijd hierdoor kan afwijken. Wij wijzen erop dat JewelryByi niet aansprakelijk is voor het overschrijden van de aangegeven levertijden. - Momenteel verzenden we alleen via track & trace.

 

Track & Trace

Past jou pakket niet door de brievenbus dan bieden wij hem als pakketpost aan. Hiervan krijgt u een track & trace code zodra de bestelling is verzonden.

 

Bestellingen binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland Gaan op gewicht - Bij besteding van €14,95,- brengen wij geen bezorgkosten in rekening.

Bestellingen buiten Nederland
De verzendkosten hiervan zijn afhankelijk van het land. 

 

Levertijden

Wij streven ernaar om jou pakken zo spoedig mogelijk te verzenden. Het je een product dat op maat gemaakt moet worden, dan is de levertijd 5-7 dagen. De gemiddelde levertijd voor de overige producten is 3-4 werkdagen. Wanneer de bestelling voor 17:00 is verstuurd is jullie bestelling de volgende dag in huis * geen bezorging op zondag en maandag!

 

Retourneren

Onze artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Hiervoor geldt i.v.m. hygiëne dat we het alleen terug nemen als de verpakking onbeschadigd is en niet geopend. 

 

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat JewelryByi niet aansprakelijk is voor het overschrijden van de aangegeven levertijden door de post. JewelryByi behoud het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.

 

Momenteel kunnen wij onze levertijden niet garaderen ivm covid-19.